СОСТАВ

Паметни капсули Nescafe Dolce Gusto

КАКО ФУНКЦИОНИРА NESCAFE® Dolce Gusto®
ЕДНОСТАВНО И БРЗО ОДБЛОКИРАЈТЕ ГО АПАРАТОТ
КАКО ДА ГО ОТСРАНИТЕ БИГОРОТ