АПАРАТИ

aparati

За создавање на вкусно кафе потребно е умеење. Нашите NESCAFÉ® Dolce Gusto® капсули и апарати осмислени се така да обезбедат дека секоја голтка од нашите вкусни напитоци ќе изобилува со квалитет и стил. Oд нашите моќни еспресa до благите топли чоколади и пенасти макијата ова кафе ќе ги запрепасти вашите сетила и ќе ве транспортира во вашето омилено кафуле од удобноста на вашата дневна соба. Ова е модерна уметност на кафе.                                                                                          

ЗРНА СО ВИСОК КВАЛИТЕТ 
Рачно избрани најдобрите зрна кафе. Со мешање и пржење развиено од страна на експертите кои создадоа вистинско ремек дело.

ПАТЕНТИРАНА КАПСУЛА
Притисок прилагоден според напитокот за добивање на оптимална арома. 

УМЕТНОСТ ВО ШОЛЈИЧКА
Уживајте во раскошната пенаста крема на нашите напитоци.

AПАРАТ СО ИНОВАТИВЕН ДИЗАЈН 
Професионално измерен притисок за прекрасен вкус (15 бари). Aвтоматски или рачен апарат за  прецизно дозирање.