Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ Dolce Gusto

За создавање на вкусно кафе потребно е умеење. Нашите NESCAFÉ® Dolce Gusto® капсули и апарати осмислени се така да обезбедат дека секоја голтка од нашите вкусни напитоци ќе изобилува со квалитет и стил. Oд нашите моќни еспресa до благите топли чоколади и пенасти макијата ова кафе ќе ги запрепасти вашите сетила и ќе ве транспортира во вашето омилено кафуле од удобноста на вашата дневна соба. Ова е модерна уметност на кафе.

Зрна со висок квалитет

Рачно избрани најдобрите зрна кафе. Со мешање и пржење развиено од страна на експертите кои создадоа вистинско ремек дело.

Патентирана капсула

Притисок прилагоден според напитокот за добивање на оптимална арома.

Уметност во шолјичка

Уживајте во раскошната пенаста крема на нашите напитоци.

Aпарат со иновативен дизајн

Професионално измерен притисок за прекрасен вкус (15 бари). Aвтоматски или рачен апарат за прецизно дозирање.

Nescafé Dolce Gusto производи Nescafé Dolce Gusto апарати