Sort results by
Sort results by

Maggi коцки

 

 

Maggi коцките се раствораат во вода што врие и служат како основа за подготовка на разни супи, рижота и варени јадења. Достапни се во два вкуса – говедска и пилешка.

 

 

Maggi коцките се вашата база во кујната затоа што на јадењата секогаш им даваат точно количество на сол, зачини и месен екстракт, го штедат вашето време и гарантираат извонреден вкус и успех при подготовката на јадењата. 
Специфичната комбинација од состојки во секоја Maggi коцка ќе го збогати вашето јадење и ќе му даде посебен вкус.
Задоволството на нашите купувачи е мотивот кој не покренува со следење на светските трендови, постојано да работиме на унапредување на постоечките и на развој на новите производи.

 

Maggi коцките достапни се во два вкуса: говедска и пилешка. На Македонскиот пазар коцките се достапни во четирите формати – пакување од 1,6, 8 и од 12 коцки.