Sort by
Sort by

After Eight чоколадо со мента

After Eight е извонредна комбинација на темно чоколадо и фондан крем со вкус на мента, која претставува совршен избор за забавните моменти поминати со блиските пријатели и веселите прослави со семејството. Од 1962 година, After Eight се издвојува на пазарот преку фините, поединечно спакувани, изненадувачки префинети и свиленкасто меки пралини.   

Вкусна и необична комбинација на богато крцкаво темно чоколадо и експлозија од разладувачки и освежувачки фондан крем со вкус на мента. 

After Eight чоколадо со мента