Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Други фунцкии

Овде се наоѓа селекција од области преку кои би можеле да се приклучите кон Нестле и да ни помогнете во подобрувањето на животот секој ден, пружајќи им трајни и видливи вредност на потрошувачите, заедниците и колегите.

Финансии и Контролинг

Доколку дестинацијата за вашата каериера се Финансии и Контролинг, ќе ги  надгледувате изведбите во бизнисите, ќе ги анализирате стратешките проблеми и ќе ги комплетирате специфичните проекти. Кој и да е вашиот особен фокус, никогаш нема да ви недостига предизвик и можете да бидете сигурни дека вашите идеи и експертиза ќе ја обликуваат нашата конкурентност.

Човечки Ресурси

Како начин за привлекување, развивање и ангажирање на што повеќе неверојатни таленти кои се потребни за раст на нашиот бизнис, департманот за Човечки Ресурси нуди можности во три клучни области. Би можеле да изградите кариера во бизнисот за човечки ресурси помагајќи им на менаџерите да ги подобрат комерцијалните перформанси преку луѓето. Или можеби вашата страст лежи во областа за специјалист по Човечки Ресурси, како што се вработувањето или обуките и развојот. Конечно, можете да се приклучите кон нашиот Центар за проширување, групата која ги уверува нашите вработени дека некој друг се грижи за нивните најбитни потреби, па согласно на тоа, тие би можеле да се фокусираат на она во кое се најдобри.

Информационен Систем/Информациони Технологии

Како дел од нашиот ИС/ИТ тим, би го ослободиле технолошкиот потенцијал преку отклучување на сопствениот потенцијал. Еден од клучните канали на кои ќе мора да работите е нашиот GLOBE-тим. GLOBE претставува светски бизнис и иницијатива за содавање на заеднички и најдобри практики и инфраструктури. Како дел од GLOBE, ќе ни се приклучите кон проект тимот кој работи со цел да постави најдобри Бизнис Практики и Процеси со помош на систем и технологија. Ова ќе придонесе за подобрување на вашите знаења во SAP и за работење со колеги ширум светот.

Синџир за Снабдување

Во средината на значајната промена, функцијата на нашиот синџир за снабдување претставува одлична платформа за наоѓање на професионалци отворени за соработка. Ќе ни помогнете да стекнеме вистинска конкурентска предност со нашиот синџир за снабдување. Без оглед на тоа дали ќе ни се придружите во планирањето за побарувачка или снабдување, просторно логистички или услуги за клиентите, секако ќе не доближите до нив осигурувајќи се дека нашите производи се таму во вистинско време и во добра состојба.

Известување за приватност на интернет вработување