Специјалитети

THOMY е првата трговска марка која на пазарот воведе производи за специјални прилики (скара, сендвичи и сл.). Наши „специјалитети” се: TOP 2, единствен производ на пазарот – спој од мајонез и кечап и THOMY мајонез сосови со кисели краставички, лук и со чили.

     

Новите THOMY преливи се идеален избор за љубителите на THOMY затоа што во основата е задржан неговиот препознатлив вкус, дополнително збогатен со кисели краставички, лук и со чили, кои му даваат уште поисполнет и посебен вкус, правеќи го секој ваш оброк поинаков.
THOMY сосовите ги содржат добро познатите состојки кои потрошувачите ги знаат и сакаат, посни се и не содржат глутен, идеални се со малку труд на своите пријатели да им направите посебни и вкусни залчиња. Безгрижно можете да ги носите на излет со семејството и да направите фини сендвичи, кои можат да се чуваат на температура и до 25 степени.