Thomy

Компанијата Nestlé рецептурите на своите производи ги приспособува кон вкусовите и потребите на локалните потрошувачи. Така, во кулинарскиот асортиман  на THOMY за српскиот пазар, покрај класичниот мајонез и  light мајонезот, се наоѓаат и популарниот TOP2, кој е комбинација од мајонез и кечап, како и  THOMY сенфот.

Богатство од вкусови

THOMY ги претвора добрите оброци во најдобри, со својот прекрасен мајонез, сенф и со специјалитетите!

Историја на THOMY

Производите THOMY зад себе имаат традиција долга речиси 80 години и квалитет на производите што заслужува почит.