Сподели го задоволството со сладоледите ALOMA!


Сладоледите ALOMA со висококвалитетни состојки, со богати и разновидни вкусови за вистинско задоволство за вас и вашето семејство!

ALOMA е модерен бренд на кој може да му верувате. Состојки со врвен квалитет, богат асортиман и разновидност на вкусови и комбинации се синоними за  ALOMA, кој секогаш наоѓа совршен начин да ги награди своите потрошувачи...

Претворете го секој момент во совршенство заедно со ALOMA!

Оваа година Nestlé подготви изненадување за своите потрошувачи – 33% гратис на три омилени ALOMA-вкусови: Шумско овошје, Nougat и Plazma!