Опушти се со TOP GUN!


Младешките, динамични, забавни и модерни сладоледи TOP GUN, богати со состојки и вкусови во најразновидни комбинации, се овде за да ги направат уште повозбудливи вашите моменти на уживање во сладоледот!

Наменети се за тинејџерите и младите луѓе кои сакаат да се забавуваат додека уживаат во сладоледот!

Оваа година имаме ново изненадување за вас! TOP GUN Mojito – светскиот коктел број 1 отсега и во TOP GUN-корнет!