Nestlé сладоледи

Сладоледите Nestlé ви овозможуваат магично задоволство и уживање на кое тешко ќе му одолеете.

Одличниот вкус и уживањето што во себе го носат Nestlé-сладоледите со млеко, овошје и одбраните состојки со врвен квалитет ги прават Nestlé-сладоледите совршен дел од избалансираната исхрана.

Nestlé нуди цел спектар вкусови и облици во својот асортиман, кој ќе ги задоволи различните вкусови на потрошувачите.

Без разлика дали ги јадете Nestlé-сладоледите сами, со семејството или во друштво, тие се тука за да ви го направат секој момент магичен!

На нашите најмлади потрошувачи им обезбедивме голем избор на сладоледи со интересни облици и вкусови, кои се вистински избор за летно уживање и разонода!

Овде се Lollipop, Čašavko, Jagodica, Freezzy, а секоја година ви нудиме и нови изненадувања! Не се сомневаме дека децата ќе го обожаваат Hello Kitty, кој излезе оваа година!

Широкиот асортиман на вкусови и облици на Nestlé-сладоледите сега е збогатен со светски познати брендови како што се Nesquik, Maxibon, Kit Kat,  Crunch и Nestea.

Nirvana е бренд Nestlé-сладолед кој нема конкуренција на нашиот пазар! Nirvana-сладоледите се со врвен квалитет, внимателно одбрани состојки и во комбинација на вкусови што го задоволуваат и најизострениот вкус на вистинските љубители и познавачи на сладолед!