Xрана за кучиња

Ние во PURINА знаеме дека кучињата имаат специфични барања во поглед на исхраната, коишто варираат во зависност од нивната возраст и раса. Значи, за да ги задоволиме индивидуалните барања на Вашето куче, создадовме палета на внимателно прилагодени формули.

Повеќе од 85 години на научни истражувања се вложени во развојот на палетата со PURINA® производи. Неверојатно сме горди на ова бидејќи нашата храна за домашни миленици е меѓу најпознатите и најомилените брендови во Србија и во светот. Знаеме дека малку работи се поважни од здравјето и среќата на Вашите домашни миленици. Затоа експертите на PURINА® со помош на нашата храна oбезбедија домашните миленици да добијат 100% хранливи материи за да бидат здрави денес, а така да биде и утре.

Oва е списокот на нашите брендови:

FRISKIES - Нуди широк асортиман на производи прилагодени за сите потреби на Вашето куче, без оглед на расата и возраста, и на неговиот вкус. Без оглед на тоа дали се работи за сува храна, влажна храна или деликатеси Friskies е вистински избор за Вашиот миленик. Friskies производите без додадени вештачки бои, конзерванси и арома, гаранција се за 100% комплетна и избалансирана исхрана, која опфаќа висококвалитетни протеини, витамини и минерали, за здрави и среќни куичиња, исполнети со виталност.

friskies 3.jpg

ADVENTUROS  - Деликатеси направени за кучињата со природен инстикт за авантури. PURINA® AdVENTuROS™ деликатесите се полни со возбудливи вкусови коишто чекаат да бидат откриени! Наградете го своето куче со најразлични диви ароми и текстури, неодоливи за џвакање.

Adventuros 2.png

PRO PLAN - е нашата најнапредна, научно заснована супер премиум храна со вистинско месо како главна состојка. Во својот асортиман нуди формули специјално направени да им одговорат на сите нутритивни потреби на кучињата, како и на оние со дополнителни потреби како што се подобар имунитет на кутрињата, чувствителна кожа и варење или прекумерна телесна маса.

PPD2_web_banner_1150x863px.jpg

PRO PLAN VETERINARY DIETS - Претставува портфолио на специјализирани ветеринарски производи за домашни миленици. Секоја формула е развиена со најновите знаења во клиничката исхрана и поддржана е со долгогодишните научни ветеринарски истражувања. Влажните и суви диети развиени се со најсовремените технологии и докажано се ефикасни кај поголемиот број на состојби. Секој рецепт обезбедува оптимален баланс на хранливите материи за задоволување на одредени диететски потреби.

PPVD 2_web_banner_1150x863px.jpg

DOG CHOW - Знаеме дека кучињата имаат специфични барања во поглед на исхраната, коишто варираат во зависност од нивната возраст и раса. За да ги задоволиме индивидуалните барања на Вашето куче, создадовме палета од внимателно прилагодени формули. Нашата филозофија е дека на кучето треба да му дозволиме да биде куче, и дека е најважно да биде здраво, активно и сакано. А клучот за тоа секако е добрата  исхрана.

Dog_2Chow_web_banner_1150x863px.jpg