Млечни оброци со жита

Единствено на пазарот – готова, приготвена напивка на база на жита и преодна млечна храна со вкус на бисквити, ванила и какао. Наменета е за бебиња од 6. месец, кога доењето (или млечниот препарат за новороденчиња) повеќе не може да ги задоволи потребите за храна на детето.

Содржи пребиотици и микронутриенти (богата со калциум, железо, цинк, јод и витамин Ц, Б1 и Б2) кои помагаат во развојот за добро варење на храната и помага за природната заштита на детето. Не содржи додаток на шеќер, што е важно за развојот на здрави навики за хранење уште од самиот почеток.

Практично пакување – доволно е содржината да ја истурите во шишето на детето и подготвени сте за нова авантура!

Повеќе информации