Млечен десерт

Здравото може да биде и вкусно – млечниот десерт е вистинскиот пример за тоа! Направени специјално за бебиња и за мали деца, млечните десерти се највкусниот начин на своето дете да му ги обезбедите корисните состојки на млекото и на тој начин да го поттикнете неговиот раст и развој.

Богати се со калциум, магнезиум и со цинк – за цврсти коски и јаки заби! Квалитетот на протеините, како и количеството шеќер се приспособени кон возраста на детето. Одлични се како меѓуоброк или како десерт и идеален оброк за надвор.

Наменети се за бебиња од 6 месеци и постари. Изберете го омилениот вкус на вашето дете од широката палета нашите производи – кајсија, боровница, малина, ванила, чоколада, бисквит и гриз .

Пријатно и здраво задоволство – за среќно и здраво дете!

Повеќе информации