Систем

Доколку сте заинтересирани за поставување NESCAFÉ® апарат или за     
какви било дополнителни информации слободно контактирајте не на
бесплатниот инфо број: 0800 00 200 или испратете го прашањето преку
електронска пошта на адресата: info@mk.nestle.com