Nesquik Плус прав

Nestlé® NESQUIK® OPTI-START™ инстант прав за приготвување напивка со какао во прав е дел од детскиот појадок повеќе од 60 години. Дозволете му на вашето дете да ужива во NESQUIK® напитокот како дел од избалансираниот појадок, со вкус што го сака. Подгответе го брзо и лесно NESQUIK® напитокот: додадете две лажички (13,5g) NESQUIK® прав во 200 ml делумно обезмастено ладно или топло млеко, промешајте и уживајте.Ви препорачуваме шолја од напитокот NESQUIK® како дел од избалансираниот појадок и за убав почеток на денот.

Приготвување: две лажички (13,5g) NESQUIK прав измешајте во 200 ml делумно обезмастено ладно или топло млеко (1,6% масти). Да се чува на ладно и на суво место.


Бесплатен инфо број: 0800 00 200, info@mk.nestle.com