Nesquik

NESQUIK прав содржи калциум, железо и витамин C.

NESQUIK

Калциумот е потребно за нормален раст и развој на коските кај децата.

Историја NESQUIK

Nestlé Nesquik е дел од семејната традиција во Америка и во Европа повеќе од 50 години.