Nescafé Xpress

Ја поддржува вашата жед за живот!

NESCAFÉ Xpress е вкусна ледено ладна мешавина од кафе и млеко, совршена да ви даде блага стимулација во текот на долгото попладне на факултет, во канцеларија или додека сте на пат.
Ледено ладно кафе за луѓе кои се постојано во движење!


NESCAFÉ Xpress Vanilla
Што е тоа топло, а сепак ледено? Ви го претставуваме NESCAFÉ измешано со ледено ладно млеко и збогатено со неодолив вкус на ванила. Вкусен начин да го подигнете нивото на енергија!NESCAFÉ Xpress Latte Macchiato
NESCAFÉ Xpress Latte Macchiato ледено кафе. Nescafé измешано со уште повеќе млеко, за уште подобар вкус и изладено со цел да ве разбуди!NESCAFÉ Xpress White
Вкусен начин да го подигнете нивото на енергија! Nescafé, измешано со вистинско млеко и изладено, за да направите напивка што ќе ве натера да продолжите.