Nescafé Espresso

NESCAFÉ Espresso е единствен производ кој овозможува уживање на испивање врвно италијанско еспресо без апарат, со познатата еспресо пена.

NESCAFÉ Espresso  е кафе од 100% чиста Arabicа, секогаш е подготвено да го облагороди Вашиот ден со силен вкус и со фина пеничка. Препуштете се на целосно уживање со NESCAFÉ Espresso.

За врвна шолја ,,италијанско,, еспресо без  професионални угостителски апарати: лажичка кафе (1,8g) прелијте со 60 ml врела (која не врие, околу 80°C) вода.
Додајте шекер и млеко по желба.

NESCAFÉ Espresso е достапно во стакленка од 100g.