NESCAFÉ 3in1/NESCAFÉ 2in1

Нашиот познат NESCAFÉ 3IN1 поради својата едноставна подготовка идеален е за луѓето кои се постојано во движење. Поради практичното поединечно пакување, својата омилена шолјичка кафе можете да ја испиете во секое време и во секоја прилика.

Со своите пријатели изберете ги омилените вкусови во рамките на широкиот NESCAFÉ 3IN1 aсортиман, комплетирајте ги моментите на дружење со автентичната NESCAFÉ шолјичка и со насмевка продолжете низ животот пред Вас.

Достапнo во различни вкусови:
• NESCAFÉ 3in1 Classic
• NESCAFÉ 3in1 Strong
• NESCAFÉ 2in1
• NESCAFÉ 3in1 Macciatto
• NESCAFÉ 3in1 Brown Sugar
• NESCAFÉ 3in1 Frappe
• NESCAFÉ 3in1 Choco Hazelnut


Сè почнува со NESCAFÉ

NESCAFÉ е омилената марка на кафе во светот во која уживаат поединците и семејствата во повеќе од 180 земји во светот. Со повеќе од 75 години искуство во изборот, пржењето и создавањето на врвно кафе не чуди податокот дека секоја секунда се пијат повеќе од 5.500 шолјички NESCAFÉ кафe. Aко сакате да дознаете повеќе, посетете го сајтот: www.nescafe.com

www.nescafe.com

NESCAFÉ План

Oд 1960-те соработуваме со одгледувачите на кафе помагајќи им да одгледаат колку што может поквалитетно кафе преку воведување на напредни методи на одгледување. Секоја година директно работиме со повеќе од 170.000 одгледувачи на кафе. Со поддршка на одгледувачите во користењето на одговорни методи за одгледување на кафе обезбедуваме и идните генерации да можат да уживаат во вкусните шолјички NESCAFÉ кафe.