Nescafé 2in1

NESCAFÉ 2ВО1

Бараш помалку сладок вкус? Новото Nescafe 2 во 1 од сега покремасто од кога и да е за уште поцелосно уживање, идеално  за луѓето во движење, кога и да е и  во која и да е пригода.

Едноставна подготовка: Истресете ја содржината на кесичката во шолјата, прелијте ја со врела (која не врие) вода и добро промешајте. 
Со Вас во секоја авантура!