NESCAFÉ Sensazione Créme

Изненадете се со сензационалното кафе кое се издвојува со својот кадифен полн вкус, со фина кремаста пена и со неодоливата арома. Новото NESCAFÉ Sensazione Créme сигурно ќе ги импресионира деликатните непца на љубителите на кафето.

NESCAFÉ Sensazione Créme e 100% растворливо кафе со текстура во прав, комбинација од зрната кафе Робуст и Арабика, идеално за конзумирање во текот на денот.

NESCAFÉ Sensazione Créme во понудата е во стаклено пакување од 100g и 200g


Сè почнува со NESCAFÉ

NESCAFÉ е омилената марка на кафе во светот во која уживаат поединците и семејствата во повеќе од 180 земји во светот. Со повеќе од 75 години искуство во изборот, пржењето и создавањето на врвно кафе не чуди податокот дека секоја секунда се пијат повеќе од 5.500 шолјички NESCAFÉ кафe. Aко сакате да дознаете повеќе, посетете го сајтот: www.nescafe.com

www.nescafe.com

NESCAFÉ План

Oд 1960-те соработуваме со одгледувачите на кафе помагајќи им да одгледаат колку што может поквалитетно кафе преку воведување на напредни методи на одгледување. Секоја година директно работиме со повеќе од 170.000 одгледувачи на кафе. Со поддршка на одгледувачите во користењето на одговорни методи за одгледување на кафе обезбедуваме и идните генерации да можат да уживаат во вкусните шолјички NESCAFÉ кафe.