NESCAFÉ Products

NESCAFÉ 3in1 Sweet Vanilla

Пробајте го новитетот во асортиманот на Nescafe 3in1

 

Пробајте го новитетот во асортиманот на Nescafe 3in1! Nescafe 3in1 Sweet Vanilla ќе го воодушеви секој потрошувач со балансираниот вкус на омиленото Nescafe кафе, со додаток на неодливиот вкус на ванила. Потрошувачите ја одбраа ванилата како вкус, кој одлично го надополнува вкусот на кафето и е идеален за секојдневно попладневно дружење и уживање во новите вкусови.