АПАРАТИ

PICCOLO

Ситен, но динамичен! Неговите компактни 28,7см се доволно големи за сите каратктеристики кои ги имаат поголемите од него, по многу пристапна цена.

OBLO

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oбло апарат за кафе, наменет за кафепијачите со стил. Го карактеризираат минималистичкиот дизајн и високите перформанси.

MINI ME

Забавен однадвор, сериозен однатре. Најповолен автоматски NESCAFÉ Dolce Gusto апарат за кафе.