Дипломирани луѓе и ниво на влез

Зошто да работите во Нестле

Why work at Nestlé

Во Nestlé , ја имате шансата да се развивате во секоја смисла на зборот – професионално, лично и интелектуално.

Интернационални програми

International programmes

Освојте некое место на било која од нашите програми и слободно можете да размислувате за градење кариера исполента со можности.

                                                 .